Tjänster

Bilvård

För att din bil ska vara i riktigt toppskick jobbar vi alltid med de bästa produkterna inom bilvård. I vår biltvätt räcker det inte med att din bil blir ren, vi vill även skydda den mot de tuffa förhållanden som råder ute i trafiken. Vi ser till att din bil håller längre genom att hålla den ren.

Bilverkstad

Blinkar varningslampan på din bil eller hör du ett konstigt ljud när du kör? Välkommen till vår verkstad så tar vi en titt på din bil och korrigerar dina eventuella fel. Vi hittar en enkel och snabb lösning som kommer att göra din bil trafikduglig igen. Med vår hjälp blir det enkelt att vara bilägare.

bilverkstad uppsala

Däckbyte för 290:-

Hos oss hittar du alltid de vanliga däckstorlekarna i lager – andra storlekar har vi 24 timmars leveranstid på. Vi byter däck och fälgar, utför balansering, däckmontering och hjulinställning. Hos oss får du en fullödig däckservice med marknadens bästa däck. Vår däckpartner är Bildemo.

Däckhotell

Har du inte plats att förvara dina däck efter bytet? Lämna in dina vinter- eller sommardäck för förvaring på vårt hotell så kan du lägga din egen tid och energi på viktigare saker. Mer plats i garaget får du också.

Bilservice

Självklart erbjduer vi även kompletta tjänster inom service för din bil. Läs mer om det under bilservice!

Vi tar hand om din bil från topp till tå