Bilservice Uppsala

Experter på bilservice i Uppsala

Vi erbjuder kvalitativ bilservice till de flesta bilmärken. Att serva bilen regelbundet är viktigt för att den skall hålla länge och vara säker på vägarna. Det är oftast en god affär att lämna in sin bil på service kontinuerligt för att undvika stora och kostsamma reparationer. En bilservice hos oss innebär att vi gör en ordentlig genomgång av bilen där vi bland annat kontrollerar funktioner och komponenter där risken för slitage är stor. Hör av dig för att boka service redan idag!


Standardservice

Vi servar din bil enligt biltillverkarens föreskrifter. Efter genomförd service får du en stämpel i serviceboken vilket är värdefullt vid en andrahandsförsäljning. I vår standardservice ingår ett års assistansförsäkring och 2 års garanti

Felsökning

Vid en vanlig felsökning gör vi en utförlig genomgång av bilen för att ta reda på vad som är fel med den. För detta tar vi ett fast pris på 750 kronor. Kostnaden för felsökning ingår dock om du väljer att laga bilen hos oss!

Oljebyte

Ett vanligt oljebyte ingår alltid i tjänsten standardservice. Vi byter olja efter biltillverkarens serviceplan. Motoroljan byts tillsammans med oljefilter och oljeplugg eller pluggtätning. Om du önskar en annan typ av motoroljsbyte utöver det som tillverkaren rekommenderar så gör vi såklart även det.

Kamremsbyte från 4990:-

Kamkedjan förväntas hålla lika länge som motorn medan kamrem skall bytas kontinuerligt. Tyvärr slits allt, det vill säga kedja, drev och löpskenor. Många gånger är slitaget mer än nödvändigt på grund av att bilen inte servas med jämna mellanrum. Att kontrollera den här delen av bilen och åtgärda det som är slitet är högst nödvändigt då det vid överkuggning kan orsaka dyra följdskador.

AC-kontroll

Bilens klimatanläggning är inte nödvändig för att din bil skall röra sig framåt på ett säkert sätt. Dock är det en viktig del för att du skall trivas i bilen. Vi kontrollerar din AC och rekommenderar åtgärder vid behov.

Hämta- och lämna service

Mot en extra avgift kan vi hämta och lämna din bil innan och efter service eller reparation. Det gäller bara bilar inom 15 km, det vill säga 30 minuters körtid. Bilen måste också vara i körbart skick.

Övrigt

Vi kan även installera extra ljus och ljusramper eller motorvärmare om det önskas. Finns det något annat speciellt som önskas får ni gärna höra av er till oss för offert.

En bilverkstad med helhetsservice