Om oss

Service, reparation, däck – vi har allt för din bil

Välkommen till en bilverkstad som tar hand om din bil vilka behov du än har. Vi erbjuder service, reparationer, däckbyten och mycket mer. Miljö och hållbarhet är dessutom i fokus för oss. Allt handlar om att leverera så bra tjänster som möjligt till våra kunder samtidigt som vi värnar om våra barns framtid.

Vår verkstad är MECA-auktoriserad vilket innebär att vi kan erbjuda de bästa produkterna. Alla våra reservdelar kommer med tre års garanti. Självklart gäller nybilsgaranti vid service.

bilverkstad uppsala

Kunniga och erfarna mekaniker

Våra kunniga och erfarna mekaniker gör en felsökning och kontrollerar bilen vid varje besök. När reparationen är klar så kan vi även ge dig tips och råd som gör att du alltid kan vara medveten om din bils status. Vi arbetar hårt varje dag för att våra kunder ska rulla säkert och miljövänligt på vägarna.

Vi arbetar med alla märken

Hos oss kan du känna dig trygg i att du får den hjälp med din bil du behöver. Vi utför arbeten på alla bilmärken och modeller och ger dig en stämpel i serviceboken.

En bilreparation kan många gånger bli en påfrestning för ekonomin, men anlitar du oss så behöver du inte oroa dig för plånboken. Du kan få kredit för enskilda tillfällen och löpande betalningar med delbetalningar på upp till 24 månader.

Vi följer Konsumentverkets riktlinjer för att våra kunder ska känna sig trygg i våra händer. Dessutom tar vi alltid miljöarbetet på allvar, både genom att använda miljövänliga och återvinningsbara produkter och genom att låta miljöcertifierade underleverantörer ta hand om miljöfarligt avfall.

Noggrannhet, kvalitet och hög servicenivå genomsyrar hela vår verksamheten. Alla kunder är lika viktiga för oss.

En bilverkstad med helhetsservice